Olo Collection panostaa Helsingin keskustaan ja ostaa ilmiöksi nousseen pizzeria Forzan ja avaa uuden italialaisravintolan
Olo Collection panostaa Helsingin keskustaan ja ostaa ilmiöksi nousseen pizzeria
Olo Collection panostaa Helsingin keskustaan ja ostaa ilmiöksi nousseen pizzeria
Olo Collectionin osakkaat talousjohtaja Petri Lukkarinen (vas.), toimitusjohtaja Mikko
Ravintola Olo nousi vuoden 2021 Opinionated About Dining -listauksessa peräti 53 sijaa. Nyt ravintola sijoittuu listalla sadan parhaan eurooppalaisen ravintolan joukkoon ja edustaa sillä jälleen ainoana suomalaisravintolana.
Ravintoloitsijamme Pekka Terävä on kehittänyt puhdasta ja skandinaavista makumaailmaa kunnioittavan valmisruokasarjan. Ravintoloiden rajoituksista syntynyt idea tuo huippukokkimme kolmen ruokalajin menun kaikkien suomalaisten saataville.
Keittiömestari Pekka Terävän ja valokuvaaja Juha-Pekka Laakion teos Final Cut on ylistys ruoalle, käsityölle ja ennen kaikkea elämän kauneudelle. Teoksen on kustantanut ravintolaryhmä Olo Group.
Helsingin Kasarmikadulla alkaa syntyä ja kasvaa ravintolakonsepteja, kun Olo Group avaa elokuussa uuden Foodolo-studionsa. Konseptien testaaminen ja hiominen yhdessä asiakkaiden kanssa on osa huippuravintoloistaan tunnetun ryhmän laajentumisstrategiaa.
Mikko Heinonen on kutsuttu Olo Groupin toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi 10.2.2020 alkaen. Heinonen tulee vastaamaan konsernin operatiivisesta johtamisesta.