OAD-listaus: Olo Euroopan sadan parhaan ravintolan joukkoon – jälleen listauksen ainoa suomalaisravintola

Ravintola Olo nousi vuoden 2021 Opinionated About Dining -listauksessa peräti 53 sijaa. Nyt ravintola sijoittuu listalla sadan parhaan eurooppalaisen ravintolan joukkoon ja edustaa sillä jälleen ainoana suomalaisravintolana.

|2023-03-13T13:50:16+02:0016.06.2021|uutiset|Kommentit pois päältä artikkelissa OAD-listaus: Olo Euroopan sadan parhaan ravintolan joukkoon – jälleen listauksen ainoa suomalaisravintola

Pekka Terävän uusi Olo Creative Kitchen

Ravintoloitsijamme Pekka Terävä on kehittänyt puhdasta ja skandinaavista makumaailmaa kunnioittavan valmisruokasarjan. Ravintoloiden rajoituksista syntynyt idea tuo huippukokkimme kolmen ruokalajin menun kaikkien suomalaisten saataville.

|2023-03-13T13:52:38+02:0011.03.2021|uutiset|Kommentit pois päältä artikkelissa Pekka Terävän uusi Olo Creative Kitchen

Final Cut

Keittiömestari Pekka Terävän ja valokuvaaja Juha-Pekka Laakion teos Final Cut on ylistys ruoalle, käsityölle ja ennen kaikkea elämän kauneudelle. Teoksen on kustantanut ravintolaryhmä Olo Group.

|2021-08-30T18:06:52+03:0011.12.2020|uutiset|Kommentit pois päältä artikkelissa Final Cut

Foodolo

Helsingin Kasarmikadulla alkaa syntyä ja kasvaa ravintolakonsepteja, kun Olo Group avaa elokuussa uuden Foodolo-studionsa. Konseptien testaaminen ja hiominen yhdessä asiakkaiden kanssa on osa huippuravintoloistaan tunnetun ryhmän laajentumisstrategiaa.

|2021-08-30T18:10:41+03:0006.09.2020|uutiset|Kommentit pois päältä artikkelissa Foodolo
Go to Top