Pekka Terävän uusi Olo Creative Kitchen -valmisruokasarja nyt saatavissa K-ruokakaupoista – Tutustu ja ihastu!

Ravintoloitsijamme Pekka Terävä on kehittänyt puhdasta ja skandinaavista makumaailmaa kunnioittavan valmisruokasarjan. Ravintoloiden rajoituksista syntynyt idea tuo huippukokkimme kolmen ruokalajin menun kaikkien suomalaisten saataville.

Olo Creative Kitchen -sarjan aterioita voit nauttia yksittäin tai yhdistä keitto, pääruoka ja jälkiruoka kolmen ruokalajin menuksi.

”Annoksia suunnitellessani oli tärkeää valita raaka-aineet, jotka säilyvät herkullisina. Halusin tuoda annoksiin makua, joka saa tuntumaan kuin olisi meillä Olossa syömässä̈. Testasimme ja kehitimme makuja, rakennetta ja valmistustekniikkaa”, kertoo ravintoloitsija Pekka Terävä.

Idea uudesta aluevaltauksesta syntyi vuosi sitten ensimmäisten koronarajoitusten astuessa voimaan.

”Vuosi sitten lockdownin ensi metreillä K-Citymarket Tammiston kauppias Kimmo Sivonen ehdotti yhteistyötä. Vajaan viikon päästä ensimmäisestä̈ puhelusta Tammistossa myytiin jo Olo-ravintolan annoksia,” muistelee Pekka Terävä.

Tästä yhteistyöstä starttasi ajatus, että Terävän tuotteita olisi laajemminkin saatavilla K-ruokakaupoista, ja valmisruokasarjan kehitys K-ryhmän kanssa alkoi.

Vaihtelua ja herkullisuutta etätyöarkeen tai vierastarjoiluun

K-ruokakaupoista on nyt saatavissa sarjan ensimmäiset kuusi annosta. Alkuruoaksi voi valita maa-artisokkakeiton tai juuripersiljakeiton, pääruoaksi lihapullat maustekastikkeessa, vegaanisen kantarellikauraton tai kirjolohipihvin rapukastikkeessa. Jälkiruokana on puolukkavispipuuro valkosuklaalla höystettynä.

Tuotteet valmistaa Mestari Forsman käsityönä Suomessa. Raaka-aineina on käytetty kotimaista lihaa, kalaa, kasviksia ja marjoja.

Annokset sopivat niin lounaalle kuin tuunattuna vaikka vieraille tarjottavaksi.
Herkullisen kolmen ruokalajin menun hinnaksi tulee alle 15 euroa.