Mikko Heinonen on kutsuttu Olo Groupin toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi 10.2.2020 alkaen. Heinonen tulee vastaamaan konsernin operatiivisesta johtamisesta.

Ennen siirtymistään Olo Groupin toimitusjohtajaksi hän on toiminut liiketoimintajohtajana Royal Ravintoloissa vastaten yhtiön Fine Dining- yksiköistä. Mikko Heinonen toimi Palace Kämp Groupin toimitusjohtajana 2001-2010. Vuonna 2010 hän siirtyi yksityisyrittäjäksi ja perusti Lumo Palvelut, joka operoi mm. Villa Störsvik´iä.

”Heinonen tuo yhtiöömme merkittävää osaamispääomaa ja toimialan tuntemusta – hänellä on yli kolmenkymmenen vuoden monipuolinen kokemus ravintola- ja hotellialalla johtamisesta, myynnistä ja markkinoinnista sekä suuri intohimo rakastamaamme ravintola-alaa kohtaan. Näemme ruokaravintola-liiketoiminnan positiivisen kehittymisen mahdollisuuksia ulkona syömisen kasvun ja arkipäiväistymisen myötä, kysynnän lisäksi myös tarjonta lisääntyy ja monimuotoistuu. Uskomme Heinosen vahvistavan Olo Groupia entisestään, kehittävän yhtiön toimintaa ja vievän ravintoloittemme elämyksellisyyttä eteenpäin”, toteavat Olo Groupin perustajat Pekka Terävä ja Petri Lukkarinen.

Pekka Terävä keskittyy jatkossa Olo Groupin ruokatuotteen kehittämiseen, elintarvikealan asiakkaiden konsultointiin sekä keittiöhenkilöstön valmentamiseen. Petri Lukkarisen tehtäväkenttään kuuluu jatkossa Olo Groupin henkilöstöhallinta ja resurssointi sekä talous. Teuvo Salminen jatkaa Olo Group Oy:n hallituksen puheenjohtajana ja osakkaana.

”Olo Groupin maine, vahva brändi, huipputaitava henkilöstö sekä yrittäjävetoisuus vaikuttivat ratkaisevasti mielenkiintooni siirtyä yhtiöön. Arvopohja, näkemykset yhtiön tulevaisuuden mahdollisuuksista ja kehityskohdista nykyomistajien kanssa olivat yhtenevät”, kertoo Mikko Heinonen.

”Tavoitteemme on jatkaa kasvua ja kehittää toimintaamme intohimoisesti edelleen. Onnistuminen edellyttää luovuutta, huippulaatua sekä asiakkaiden odotusten ylittämistä, jonka keskiössä on osaava ja motivoitunut henkilöstö. Tämä tarkoittaa asiakkaillemme alan parasta palvelua sekä ulevaisuudessa uusia palvelukonsepteja. Näitä lähdemme yhdessä viemään eteenpäin”, kertoo Heinonen.
Järjestelyn seurauksena Villa Störsvik siirtyy osaksi Olo Groupia täydentämään yhtiön palvelutarjontaa. Villa Störsvik sijaitsee Siuntiossa, meren rannalla, jonne matkaa Helsingin keskustasta on n. 40 kilometriä.

Villa Störsvik tarjoaa mahdollisuuden vetäytyä inspiroivaan ympäristöön, lumoavien palveluiden äärelle. Villan palvelut on suunniteltu yritysten ja yksityisten ihmisten tarpeisiin. Oli sitten kysymys luovasta workshopista, tiimi-kokouksesta, seminaarista, sisäisestä koulutuksesta, yrityksen vuosijuhlasta, syntymäpäivä- tai hääjuhlasta, niin Villa Störsvik on ratkaisu näihin tarpeisiin. Tilat ja palvelut muotoutuvat 6-300 vieraan ryhmille ja majoitusta löytyy 30 vieraalle.

Lisätiedot:
Mikko Heinonen +358 50 661 45 | mikko.heinonen@olo-group.fi
Pekka Terävä +358 50 569 7095 | pekka.terava@olo-group.fi
Petri Lukkarinen +358 50 567 8995 | petri.lukkarinen@olo-group.fi

Olo Group on Michelin tähtiravintola Olon ympärille kasvanut persoonallisten ja rajoja rikkovien ruokailuelämysten ryhmä. Olo Groupin yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto ylitti vuonna 2019 10 miljoonaa euroa. Ravintola Olon lisäksi ryhmään kuuluvat ravintolat Emo, Ego, Garden by Olo, Nude ja Villa Störsvik. Groupiin kuuluu myös  viinien verkkokauppa Bottlescouts.